Vaskar & Blandare


Inget kök är komplett utan en vask. Därför har vi naturligtvis det också. Vi har för tillfället elva olika leverantörer för vaskar och blandare. Allt för att du skall kunna utforma ditt kök precis som du vill ha det.

 

 


 

Stala Oy är ett finskt familjeföretag som grundades 1972. De har vunnit flera priser för sin höga kvalitet och framgångsrika företagaranda.


Se hela sortimentet på leverantörens hemsida

www.stala.com

 

 


 

Ifö Disk- och allbänkar

Diskbänken ägnas inte många tankar, när den väl sitter där. Men om du står i begrepp att förnya ditt kök är det inte helt givet vad som passar bäst.

Diskbänken kan vid första anblicken te sig enkel till sin funktion. Men innan du bestämmer dig ska du fundera på hur du/ni arbetar i köket och hur resten av köket ser ut. Variationerna är nämligen hur stora som helst. En, två eller tre disklådor (diskho), infälld modell eller arbetsbänk och disklåda i ett. Rund diskho eller rektangulär. Höger- eller vänstermonterad. Eller placerad i hörn.

Själva bänkytorna finns i slätt stål eller diskret linnemönstrade (ungefär som linnehanddukar).

 


Se hela sortimentet på leverantörens hemsida
www.ifo.se

 
 


 
 

Diskbänken är den mest använda arbetsplatsen i köket. Om det så rör sig om sköljning av grönsaker, hackning och uppskärning eller blöt-läggning av grytor och stekpannor. Allt detta gör man vid diskbänken. Från matlagning till diskning är diskbänken ett viktigt redskap och en del av kökets utstrålning!

Därför är det avgörande att man finner den diskbänken, som är bäst ämnad till de behov och den livsstil, man önskar sig i det nya köket.


Se hela sortimentet på leverantörens hemsida
www.blancosverige.com

 

 


 

 

INTRA DISKBÄNKAR.
Som Nordens ledande producent av diskbänkar har Intra gått i spetsen för utvecklingen. Intras starka satsning på design har gett betydligt funktionellare diskbänkar med en estetisk tilltalande utformning.

Nya former och nya material är på väg in i våra kök. Det skapar behov av diskbänkar som passar in i och berikar en mer raffinerad köksdesign. Trenden går mot hygieniskt rostfritt stål och större, mer praktiska diskbänkar.

 

 

Se hela sortimentet på leverantörens hemsida
www.intra-group.com

 

 
 

Ett nytänkande som hör det moderna köket till.

Franke är igenkänningstecknet för glädje inspiration och praktiska arbetsplatser för dagens och morgondagens inredningar i kök och tvättstuga.

 

 

Se hela sortimentet på leverantörens hemsida
www.franke.se

 
 


 

 

FM Mattsson är Sveriges äldsta tillverkare av vattenkranar. År 1876 gjöt dalmasen Frost Matts Mattsson den första kranen i sitt gelbgjuteri.
Idag är företaget ledande i landet på blandare för dusch, badrum, tvättställ och kök.

Vi finns också på den övriga skandinaviska marknaden och ute i världen.

 

 

Se hela sortimentet på leverantörens hemsida
www.fmmattsson.com
 


 

 

Porslin i all ära, mässing är fint det med.

Säg Gustavsbergs och det är porslinsprodukterna du tänker på först. Med all rätt, på det området har vi ju samlat kunskap och erfarenhet i decenier, ja till och med sekel bakåt i tiden.


Nuförtiden tillverkar vi även blandare under vårt eget namn. Vi vill nog påstå att vi gör det bra. Vi avsätter stora resurser för att utveckla ännu säkrare, vattensnålare och mer lättskötta blandare så vi kan behålla försprånget till konkurenterna.

 

 

Se hela sortimentet på leverantörens hemsida
www.gustavsberg.com

 

 


 

 

 

 

Se hela sortimentet på leverantörens hemsida
www.moraarmatur.se

 

 


 

 

damixa tillverkar vattenkranar, och vi har lång erfarenhet av att producera i hög kvalité och med enkel skandinavisk design. Våra blandare har personlighet och själ. De är faktiskt vänliga mot Dig och naturen. Erfarenheten visar att damixa blandare har lång livslängd. Väljer Du damixa väljer Du med omsorg. Tillsammans tar vi hänsyn till vår miljö.

Kom in och se vad som är betydelsefullt för oss. Miljön, naturen, design, enkla och vackra features. Vi är övertygade om att Du prioriterar det samma.

 

 

Se hela sortimentet på leverantörens hemsida

www.damixa.com

 

 


 

 

 

 

Oras blandare tillför en känsla av lyx till ditt kök och badrum. Inte enbart för att de elegant designade eller för att du kan välja blandare med skinande krom eller borstad satin yta. Oras blandare är lyxiga därför att de är så praktiska. Varje dag får du nytta av Oras bekvämligheter.

Lyx innebär att du sätter på och stänger av Oras blandare med en enkel handrörelse, ibland utan att ens röra vid den. Lyx är att få vatten med önskad temperatur utan att återkommande behöva justera det. Lyx är en yta på blandaren som inte bränner dig eller samlar smuts.

Produkternas tekniska egenskaper och form grundar sig på användarnas behov. Varje dag ger dig en ny känsla av lyx.
 

 

 

Se hela sortimentet på leverantörens hemsida
www.oras.com

 

 


 

 

 

SPECIALBÄNKAR
När du väljer en specialbänk från Nordic Tech Industry har du frihet att välja vilken form diskbänken ska ha.


Bänkarna tillverkas helt efter era önskemål . Urtag för spishäll, höga rundade bakkanter, fasade eller runda hörn är exempel på vad vi kan göra. På undersidan limmar vi på en hel vattenavstötande spånskiva.
 

 

 

Se hela sortimentet på leverantörens hemsida

www.nordic-tech.com

 

 


Välkommen in och hämta kataloger och titta på våra utställningar i butiken. Här får du proffshjälp och ett vänligt bemötande.