Köksmaskiner

 

 

Till ett komplett kök behövs naturligtvis även maskiner. Hos oss finner du ett stort urval av köksmaskiner att matcha din nya köksinredning med. Förutom kompletta sortiment från alla nedanstående leverantörer har vi dessutom Siemens Plus sortiment, förbehållet vissa utvalda köksfackhandlare.
 

 

 


 

Designstarka varumärket Siemens marknadsförs i Sverige av BSH Hushållsapparater AB. Produkterna håller hög teknisk standard vad gäller funktion, energiförbrukning och design.

Siemens produktspektrum omfattar nästan alla maskiner, som hör till ett modernt hushåll. Siemens Hushåll marknadsför och säljer kyl- och frysskåp, spisar, ugnar och fläktar, tvättmaskiner, torktumlare, diskmaskiner, såväl som mindre hushållsapparater som dammsugare och köksmaskiner på den svenska marknaden. 


Se hela sortimentet på leverantörens hemsida

www.siemens-hushall.com

 

 


 

Uppfinnaren och entreprenören Robert Bosch var en pionjär inom industrin. Han hade som mål att förbättra tekniken bakom sina uppfinningar och produkter, tillgodose kundernas dagliga behov och uppfylla deras förväntningar. Han myntade uttrycket:

"Hellre förlora pengar än förtroende".

Bosch har ända sedan starten varit synonymt med praktisk teknik. Namnet står för pålitliga, slitstarka produkter som gör livet lättare för dem som använder dem.


Se hela sortimentet på leverantörens hemsida

www.bosch-home.se

 

 


Fjäråskupan har sedan 1989 tillverkat spiskupor och ventilationslösingar för skandinaviska hem. Idag är vi Sveriges ledande tillverkare av spiskupor och tillverkningen sker vid vår moderna produktions-anläggning i Göteborg.

En toppmodern maskinpark kombinerat med erfarna hantverkare gör oss flexibla och vi tillverkar varje enskild spiskupa efter unik kundorder. Detta ger dig maximal valfrihet i ditt val av bredder, fläktmotor, material eller i de fall du har udda takhöjd eller lutande takanslutning.

När du köper en Fjäråskupa ingår alltid en effektiv fläkt men du har full frihet att välja den ventilationslösning som passar dig bäst. De flesta spiskupor tillverkas i svart, vitt, alulook och i rostfritt utförande.

Fjäråskupans väggmodeller levereras med teleskopisk skorten och de frihängande modellerna levereras med fast skorsten, exakt måttanpassad för din takhöjd. Samtliga modeller kan förses med kolfilter.

 

 

Se hela sortimentet på leverantörens hemsida
www.fjaraskupan.se

 

 


  

 

Året var 1911 då Schweizaren Hermann Franke startade sitt första företag i Rorschach som tillverkade rostfria produkter. 1936 flyttade företaget til nya lokaler i Aarburg. Tiden gick och företagen blev fler och fler, de flesta i syd- och mellaneuropa. 1973 startades Franke Sweden i Motala för att 1994 fusioneras med dåvarande Hackman Ramnäs. 2006 var det dags för nästa steg i utvecklingen. Då gick Franke Ramnäs samman med Futurum AB i Byske. Det nya företaget fick namnet Franke Futurum AB. Det samgåendet har gjort företaget till en komplett leverantör av kökssystem på den svenska markanden.
 

Idag finns Franke i alla världsdelar och har sammanlagt ett sextiotal företag innom koncernen, uppdelat på fyra divisioner. Den största divisionen är Kitchen Systems där Franke Futurum ingår.

 

 

Se hela sortimentet på leverantörens hemsida

www.franke.se

 

 


Välkommen in och hämta kataloger och titta på vår utställing i butiken. Här får du proffshjälp och ett trevligt bemötande.