Kök


Vi saluför Länghems exklusiva köksinredningar.
Välkommen in och skapa ditt drömkök, vi har allt du behöver.
Vi levererar och monterar också, om du så önskar.


Här ser du ett litet urval av vad vi kan erbjuda.
Du kan se hela sortimentet på leverantörernas hemsidor.

 


 

Länghems Kök är beläget i Tranemo kommun i Västra Götaland. Här på landet i Länghem har vi funnits sedan starten 1951 i våra egna lokaler. Idag har vi flera egna butiker och många kunniga återförsäljare runt om i landet. Tillsammans med en stabil ekonomi skapar detta trygghet.

Med duktiga och lojala medarbetare, har vi gemensamt samlat erfarenhet och kompetens under många år. Med kvalitet i minsta detalj och med bästa material i grunden levererar vi färdigmonterade skåp med högsta finish. Hos oss hittar du allt från det klassiska herrgårdsköket till det allra senaste i köksdesign.

Våra samarbetspartners är också noga utvalda för att leva upp till våra krav på kvalitet och design. Service och personlig närhet ger därtill säkerhet i leveransen.

Vi erbjuder inredningar och förvaring för kök, bad, tvätt, hall och sovrum. Vi ritar och planerar ditt kök efter dina önskningar och visioner. Din garanti är ett gediget svenskt hantverk utfört av kvalificerade snickare i en miljövänlig produktion. Välkommen till Länghems Kök!

 

HERRGÅRD är vad det heter - ett riktigt herrgårdskök. Lika vackert i huset på landet som i en sekelskiftesvåning i stan. Här målat i vår kulör elfenben. De höga vitrinskåpen och den tandande listen upptill tillsammans med svarta, blänkande stenskivor och elegant kakel förstärker det exklusiva intrycket i detta klassiska kök.
 

* Köket på bilden innehåller detaljer som tillverkats av ett lokalt snickeri.
 

MILANO har en modern design. Det är högblankt, vitt och avskalat. Handtagslöst eller med beslag är valfritt. Svarta blänkande stenskivor förstärker intrycket. Effektfull ljussättning med lampor i underkant av skåpen. Fläkt i bänkskivan och inbyggda maskiner i halvhöga skåp. Planlösning med öppna ytor, och exklusiva material i golv. De blanka ytorna gör det till en mycket lättskött miljö.
 

DESIGN VALNÖT köksinredning med exklusiv och stram prägel. Mönsterpassad fanér där alla luckor är skurna ur en och samma stock. Spännande skåpslösning ovanför diskbänken. Köksön är kombinerad valnöt/tegel med en vacker bänkskiva i granit. Toner i brunt och grått är genomgående i färgskalan.
 

AVANCE EK är ett modernt och samtidigt tidlöst kök. Luckorna har breda massiva ekramar och slät spegel. Den stora köksön är uppbyggd av natursten och med en 40 mm ekskiva skapar det en levande och kraftfull miljö. Fläkten av downdraft modell är nedsänkbar i bänkskivan för att skapa rymd och öppenhet. Vitvaror i rostfritt gör det hela stilrent. Avance finns i ek, björk och målat.

 


 Inredningar

 

 

SKÅPINREDING Vi har många inredningar för olika typer av hörnskåp. Här visar vi några exempel.