Garderober

 

 

Vi säljer hela 3:BO's garderobsystem med vilka du kan komponera din egen garderob, allt från enkla klädskåp till hela walk-in-garderober. När du är färdig med insidan avslutar du med någon av de vackra fronterna. Det finns ett stort urval fronter som passar alla smaker.

 

 


3:BO är exklusiv design som är särskilt anpassad till ditt hem.
Varje garderob är unik, designad efter dina önskemål mot bakgrund av vårt stora urval av genomtänkta inrednings-lösningar och exklusiva fronter. Vi designar efter mottot "Yttre skönhet - inre ordning" och det ställer konstanta krav på nytänkande, funktionell design och exklusiva material av hög kvalitet.

Vi kan uppfylla alla dina önskningar och vi har under årens lopp kunnat tillfredställa en mycket mycket kräsen kundgrupp.
3:BO är dansk design, producerad i Danmark.

 
 

 

3:BO har ett stort urval av fronter med skjutdörrar i allt från mycket diskret design till verkligt utstickande synfång i ädelträ eller svartlackerat glas.
 

 

Inredningar plockar du ihop efter eget önskemål från det variationsrika sortimentet. Varför inte bygga om ett litet rum till garderob? Kan det vara något?
 

 

Se hela sortimentet på leverantörens hemsida

www.3bo.dk

 

 


 

Du kan även få smarta garderobsinredningar från Länghemskök.

 

 

Inredningstips 1:
1 hylla,
1 klädstång,
1 väskkrok,
1 utdragbar skohylla,
1 utdragbar &
svängbar spegel.

 

Inredningtips 2:
1 klädstång,
1 slipsutdrag,
1 optiback,
1 utdragbar byxhållare.

 

Inredningtips 3:
2 hyllor,
3 trådbackar 85 mm höga,
3 trådbackar 185 mm höga.

 

 


Välkommen in och hämta kataloger och titta på vår utställning i butiken. Här får du proffshjälp och ett trevligt bemötande.