Badrum


Vi har ett mycket brett utbud av allt som hör till badrummet.
Våra leverantörer är Westerbergs, Aspen, Björbo, Miller och Ifö.
Vi levererar och monterar också, om du så önskar.


Här ser du ett litet urval av vad vi kan erbjuda.
Du kan se hela sortimentet på leverantörernas hemsidor.
 
 

 I badrummet utsätts inredningen för svåra kval i form av slabb, stänk och fukt. Men trä som behandlats med förstånd och respekt lever tålmodigt vidare även i denna hårda miljö.

På Aspen försöker vi alltid placera våra inredningar i ett större perspektiv, där faktorer som tidens tand och badrummets prövningar noga har vägts in.
 

 

Viskan 130 Valnöt, dubbel.
Stommar och fronter i slät valnötsfanér. Dubbelt spegelskåp med lysrörsbelysning över spegel, på insidan och i underkant. Dubbelt tvättställ i porslin. Högskåp med en kombination av lådor och luckor med förvaringsfack.

En perfekt lösning för barnfamiljen med stort förvaringsbehov.

  

Viskan 100, högblank vit.
Stommar och fronter i högblankt vitt. Spegelskåp med gasfjädrade lucka som öppnas uppåt. Lysrörsbeslysning ovanför spegel och i skåpets botten.

 

Viskan 100, vit
Stommar och fronter i vitt. Spegelskåp med lysrörsbelysning över spegel, på insidan och i underkant. Fackindelad tvättställslåda och stor handdukslåda.

 

Tidan 90 Ek.
Stommar i ekfanér, fronter i massiv ek med ramspegel. Spegelskåp med halogenbelysning över spegel och i underkant. Eluttag för 230V. Fackindelad tvättställslåda och stor handdukslåda, båda 90 cm breda. Tvättställ i porslin. Högskåp med två lådor och två luckor vardera.


Se hela sortimentet på leverantörens hemsida www.aspenbadrum.se 

 


 

INR erbjuder dig branschens i särklass största urval av duschlösningar. De allra flesta duscharna kan fås måttanpassade utan extra kostnad. Ducharna är formgivna och tillverkade hos Inredningsglas i Malmö, ett ledande företag inom kvalitetsduschar. Att kvaliteten är hög bevisas av vår unika 15 års garanti.

 

På vår hemsida finns en förklarande webbapplikation som du kan använda för att få ut det mesta ur dusch-lösningen. Sen är det förståss ingen nackdel att den är snygg, tidlös, praktisk och lättstädad.

 

INR Niagra

Om våra kunder fått rekommendera en enda av våra duschlösningar hade det säkerligen blivit Niagra. Ingen annan dusch har samma förmåga att anpassa sig efter olika utrymmen. Niagra kan till och med monteras orätvinklig.

 
Se hela sortimentet på leverantörens hemsida

www.inr.se

 

 

 


 Några av våra övriga leverantörer

  
 

 

Välkommen in och hämta kataloger och titta på våra utställningar i butiken. Här får du proffshjälp och ett vänligt bemötande.